Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκός

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκός
Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό! Ο Γιάννης Αλαφούζος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia κι έτσι ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να μπει ο σύλλογος σε μία «νέα εποχή».

Πολύ κοντά στην αλλαγή σκυτάλης έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στα ηνία της ΠΑΕ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Τα μηνύματα που «βγαίνουν» από την συνάντηση του μεγαλομετόχου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ είναι ιδιαίτερα θετικά και φαίνεται πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.

Το επιχειρηματικό fund που εκπροσωπείται από τον Ταϋλανδό επενδυτή, Πάιρο Πιεγκπονσάντ, θα πάρει άμεσα στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την προϋπόθεση να προχωρήσει στην υλοποίηση των όσων έχει δεσμευτεί απέναντι στον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της Pan Asia Investments για αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην Pan Asia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.